ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΠΑΡΞΗ.....


Τρίτη σήμερα, τελευταία μέρα του μήνα και αρχίζει ένα γεμάτο τριήμερο αγώνων στις ευρωπαικές διοργανώσεις. Δύσκολα μπορείς να επιλέξεις φαβορί σε τέτοιους αγώνες. Για αυτό και εμείς επιλέξαμε μια έξυπνη δυαδούλα.



                             ΜΠΑΤΕ - ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

  Και οι δύο ομάδες είναι σε κακή κατάσταση, η ΜΠΑΤΕ έχασε (τ’ αυγά και τα πασχάλια στο) 6-0 από την Πόρτο στην πρεμιέρα των ομίλων και έκανε τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, εκεί όπου συνήθως κάνει πάρτι, ενώ η Μπιλμπάο δεν έχει νίκη μέσα στον Σεπτέμβριο (0-2-3), σε ματς που σκόραρε μόνο ένα γκολ! Δύσκολο ματς όπως και να το δεις (η ΜΠΑΤΕ είναι και αήττητη εντός έδρας εδώ και ενάμισι χρόνο, 18-16-0). Θα κατασταλάζαμε πιο εύκολα στα γκολ.

                                         ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. -  ΤΣΕΛΣΙ

Πιο χαλαρή από ότι έπρεπε ήταν η Τσέλσι με τη Σάλκε και την πάτησε (1-1), το ίδιο αποτέλεσμα έφερε και η Σπόρτινγκ που άξιζε όμως τη νίκη στην Σλοβενία αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Αήττητες αμφότερες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, 5-2-0 ο απολογισμός της Τσέλσι και με υψηλή παραγωγικότητα στην επίθεση, 5/7 ισοπαλίες για την Σπόρτινγκ (2-5-0) και όλες με το ίδιο σκορ (1-1). Ήρθε η μέρα λοιπόν να μπούνε πολλά γκολ έτσι στηριζόμαστε στο όβερ του σημερινού παιχνιδιού.

 ΜΠΑΤΕ-ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-3 ΓΚΟΛ 1.80
 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.- ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 1.75

      ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ                 ΑΠΟΔ. ΔΕΛΤΙΟΥ          ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΡΔΗ


              15                                        3.15                               47,25




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου