ΗΜΕΡΑ EUROPA LEAGUE......


    
    Καλησπέρα σας, και καλό μήνα. Σήμερα Πέμπτη και ημέρα EUROPA LEUGUE.Θέλοντας να συνεχίσουμε αυτό το καλό ξεκίνημα πάμε να δώσουμε μια καλή δυαδούλα με σκοπό τον διπλασιασμό  των χρημάτων μας εν αναμονή του Σαββατοκύριακού μας.



                                    ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ  -  ΕΒΕΡΤΟΝ

     Η Κράσνονταρ είναι εξαιρετική ομάδα και ψάχνει τη διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, από την άλλη η Έβερτον μετά το 4-1 επί της Βόλφσμπουργκ έχει την ευχέρεια να αφήσει το ματς σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή μάλιστα που την Κυριακή αγωνίζεται κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αλλαγές θα παραταχθούν τα “ζαχαρωτά”. Η Κράσνονταρ μια ομάδα που φαίνεται δυνατή στο να
σκοράρει μέσα στην έδρα της αλλά δείχνοντας και μια αδυναμία στα παθητικά γκολ πόσο μάλλον όταν έχει απέναντι την δυνατή και επικίνδυνη μέχρι το τελευταίο λεπτό Έβερτον. Θα επιλέξουμε το όβερ.


                  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ  


    Ο Αστέρας με τα φετινά του κατορθώματα αξίζει τον σεβασμό όλων γιατί έδειξε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος οι Αρκάδες μετράνε 5/5 νίκες στην έδρα τους και έρχονται από τη μεγάλη ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Μπεσίκτας. Δεν φοβίζει η Παρτιζάν, όμως δεν είναι και αμελητέα ποσότητα. Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν πρώτα το μηδέν στην άμυνα με ένα κλειστό ίσως παιχνίδι. Πάμε για το Χ  ημιχρόνου.

  1.                 ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ  -  ΕΒΕΡΤΟΝ  ΟΒΕΡ 1.85
  2.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ Χ ΗΜΙΧΡ. 1.85
        ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ         ΑΠΟΔ.ΔΕΛΤΙΟΥ         ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΡΔΗ

                15                               3.42                             51.33





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου